Μπεργκ: «Κόουτς, δεν μπορώ να βγάλω 90λεπτο»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη» Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο ίδιος ο Μάρκους Μπεργκ ζήτησε από τον Αντρέα Στραματσόνι να μην ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι, καθώς ένιωθε ενοχλήσεις στο πόδι του.

Η επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι να μην ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Μάρκους Μπεργκ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο προκάλεσε έντονα ερωτηματικά σε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Μάλιστα ο Ιταλός τεχνικός έγινε αποδέχτης σκληρής κριτικής για τη συγκεκριμένη απόφαση. Ωστόσο η αλήθεια γι’ αυτή την ιστορία κρύβεται στις ενοχλήσεις που ένιωθε ο Μπεργκ στο πόδι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες της εφημερίδας «Πράσινης» ο ίδιος ο Σουηδός επιθετικός ζήτησε από τον προπονητή του να μην αγωνιστεί βασικός στο παιχνίδι, καθώς δεν ένιωθε πλήρως έτοιμος. Συγκεκριμένα ο Στραματσόνι ρώτησε τον Μπεργκ πως νιώθει και πήρε την εξής απάντηση: «Κόουτς δεν είμαι απολύτως καλά ακόμα. Μπορώ να αγωνιστώ μόνο για 20-25 λεπτά θεωρώ». Πληροφοριακά σήμερα θα προπονηθεί κανονικά και στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ θα είναι βασικός.