Μπεργκ: «Δεν ήμουν ποτέ κοντά στην αποχώριση»

Berg, Panathinaikos

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για παρουσία του στον Παναθηναϊκό και τον εάν έφτασε κοντά στην αποχώριση από το «τριφύλλι» στην σουηδική ιστοσελίδα «fotbollskanalen.se».

Αναλυτικά:

«Αυτή τη στιγμή με τη φόρμα που έχω και με τα γκολ που έχω πετύχει, αισθάνομαι πως αυτό που προέχει είναι να κατακτήσω κάτι με τον Παναθηναϊκό και να συνεχίσω να αποδίδω καλά με την εθνική ομάδα. Αυτά είναι πάνω από όλα. Το μέλλον θα το δούμε όταν θα έρθει η ώρα του, κάποια πράγματα μερικές φορές γίνονται γρήγορα. Είναι ξεκάθαρο πως πλέον μπορεί κάποιος να κάνει καριέρα στην Ευρώπη, αλλά μια τέτοια προσφορά μπορεί σε λίγα χρόνια να σου αποφέρει περισσότερα χρήματα από ότι σε όλη σου την καριέρα στην Ευρώπη. Είναι κάτι που πρέπει να «ζυγίσεις», αλλά αυτή η στιγμή δεν νομίζω πως έχει έρθει για εμένα».

Τέλος, μίλησε για το αν ήταν ποτέ κοντά στο να αποχωρήσει από την Αθήνα και τους «πράσινους»: «Δεν ήμουν ποτέ κοντά, ο Σύλλογος έχει μια τιμή επίσης για εμένα. Δεν έφτασε κάποια προσφορά στα χέρια μου. Επίσης, έχω πει πως αυτό που θέλω είναι να συγκεντρωθώ στον Παναθηναϊκό και να βοηθήσω αυτή την ομάδα».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Translate »