Μπερνάρ: «Αν δεν κερδίσεις έναν τόσο σημαντικό αγώνα…»

  Ο Μπερνάρ ήταν φανερά απογοητευμένος μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και στάθηκε στην κρισιμότητα της αναμέτρησης που χάθηκε.

  Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπερνάρ:

  «Είναι δύσκολο όταν δέχεσαι ένα γκολ στο δεύτερο λεπτό οπότε καταλαβαίνεις ότι μετά τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται δύσκολα, πρέπει να τρέξεις, να μαρκάρεις, να κάνεις πολύ δουλειά. Μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Εμείς, είχαμε ευκαιρίες τις οποίες δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν κερδίσεις έναν τόσο σημαντικό αγώνα, έναν τόσο αγώνα «κλειδί» τα πράγματα είναι δύσκολα.

  Ξεκινήσαμε με αλλαγή τακτικής αλλά όταν δέχεσαι γκολ τόσο νωρίς, αυτά τα πράγματα που είχαμε προσπαθήσει να κάνουμε αλλάζουν. Ο ΠΑΟΚ παίζει με πολύ καλές μεταβιβάσεις και είναι δυνατή ομάδα, έπρεπε να κάνουμε περισσότερη δουλειά, κάναμε αντεπιθέσεις αλλά έπρεπε να μείνουμε και συμπαγείς. Όλα αυτά δεν βοήθησαν ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε πως μπορούμε να διευθετήσουμε την κατάσταση».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια