Μπερνάρ: Ο ποδοσφαιριστής που τον «αφύπνισε»!

  Ο Μπερνάρ έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο τη φετινή αγωνιστική περίοδο και αυτό οφείλεται σημαντικά στις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ.

  Ο Μπερνάρ διανύει τη δεύτερη σεζόν του στον Παναθηναϊκό και δείχνει πως έχει προσαρμοστεί πλήρως, έχοντας μάθει πλήρως την ομάδα.

  Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ευκαιρία!

  Δεδομένα, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός χρειαζόταν τον χρόνο του για να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα, ωστόσο υπήρξαν κι άλλοι παράγοντες που έπαιξαν ρόλο στη μεταμόρφωσή του.

  Η μεταγραφή του Τζούρισιτς πρόσθεσε αδιαμφισβήτητη ποιότητα και ανταγωνισμό στη θέση του δεκαριού, με τον Μπερνάρ να γνωρίζει πως αν δεν είναι αυτός που πρέπει θα βρεθεί στον πάγκο. Παράλληλα, όμως, η πληθώρα επιλογών στη μεσαία γραμμή έπαιξε τον δικό της ρόλο στην απελευθέρωση του 31χρονου Βραζιλιάνου.

  Πλέον, ο Μπερνάρ δεν χρειάζεται να τραβιέται πολύ μακριά από τη μεσοεπιθετική γραμμή κι έτσι βρίσκεται πιο κοντά στο σημείο δράσης του. Έτσι, έχει τον τρόπο και την ποιότητα να δημιουργεί συνεχώς ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του ή και να εκτελεί ο ίδιος όταν έχει σημείο βολής.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια