Μπερνάρ: «Θα ζητωκραυγάζω από που και αν είμαι για τον Παναθηναϊκό»

  Με ένα συγκινητικό μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα, ο Μπερνάρ αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό.

  Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει κάνει εδώ και καιρό γνωστό ότι θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

  Με ένα συγκινητικό του μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έβαλε τους τίτλους «τέλους» στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

  «Παπαγιάννης για επιστροφή στον Παναθηναϊκό»

  Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

  «Τις πιο ειλικρινείς μου ευχαριστίες σε όλους. θα ήταν πολύ λάθος εκ μέρους μου να πω ονόματα, γιατί ήταν τόσοι πολλοί άνθρωποι που με βοήθησαν από την πρώτη μέρα που έφτασα εδώ στην Ελλάδα. Δύο έντονα χρόνια, που μου έδειξαν μια χώρα απόλυτα ερωτευμένη με το ποδόσφαιρο, ευχαριστώ για την στοργή, για την αγάπη, τους πράσινους φιλάθλους, τους συμπαίκτες μου, και όλους τους εργαζόμενους του συλλόγου, τώρα θα είμαι από μακριά να ζητωκραυγάζω και να στέλνω όλες τις θετικές σκέψεις. Χρειάζεται αυτός ο σύλλογος και αξίζει να επιστρέψει στις δόξες του παρελθόντος. Ευχαριστώ για την ευκαιρία να φορέσω αυτό τη φανέλα και να είμαι κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου. Πήραμε το Κύπελλο και θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει περισσότερα. Μια μεγάλη αγκαλιά στον καθένα ξεχωριστά.

  Δείτε τη δημοσίευση:

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια