Μπερτομέου: «Μόνο αν μια ομάδα έχει λιγότερους από οκτώ παίκτες θα υπάρχει αναβολή αγώνα»

  Ο Τζόρντι Μπερτομέου, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Σερβίας, αναφέρθηκε τόσο στη φετινή σεζόν της Ευρωλίγκα ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει κάτω υπό ποιες προυποθέσεις θα αναβάλλεται ένας αγώνας λόγω κορονοιου.

  Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο CEO της Ευρωλίγκα:

  Αρχικά, ο πρόεδρος και CEO της Euroleague τόνισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την επιστροφή στα παρκέ. Η πρώτη αγωνιστική κύλησε κανονικά, ήταν μια πρόκληση να οργανώσουμε τη σεζόν. ήταν πολύ δύσκολο τόσο για τους συλλόγους, όσο και για το πρωτάθλημα να έχουν πολλές προκλήσεις ώστε να κάνουν τα πάντα να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικό».

  Σε ερώτηση για το αν αλλάζουν τα πράγματα με τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα ανέφερε: «Τίποτα δεν αλλάζει. Έχουμε θέσει τους κανόνες και έχουν ευελιξία και στοχεύουν στο να γίνουν κανονικά οι αγώνες. Όταν μια ομάδα έχει οκτώ παίκτες διαθέσιμους να παίξουν, τότε θα γίνεται κανονικά το παιχνίδι. Μόνο εάν υπάρχουν λιγότεροι από οκτώ παίκτες ο αγώνας θα αναβάλλεται και θα γίνεται σε νέα ημερομηνία. Αυτό αποφασίστηκε λόγω της πολυπλοκότητας του προγράμματος. Δεν μπορούμε να αναβάλλουμε συνεχώς αγώνες και να γίνονται σε νέες ημερομηνίες. Οι αναβολές είναι πιο εύκολες στα εθνικά πρωταθλήματα επειδή δεν υπάρχουν μεγάλα ταξίδια».

  Επιπλέον, απάντησε για το αν υπάρχει plan B για την φετινή σεζόν «Το Plan b είναι έτοιμο εάν επιστρέψει η Ευρώπη στην πανδημία, όπως έγινε τον Απρίλιο και τον Μάιο. Το πλάνο είναι έτοιμο, αλλά ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί».

  Όσο για το Final 4 της διοργάνωσης ξεκαθάρισε «Η Κολωνία θα είναι η πόλη που θα διοργανώσει το Final 4. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να μετακινηθεί η διοργάνωση κατά μία εβδομάδα».

  sofa offers
  Loading...
  Translate »