Μπερτομέου: «Θέλουμε να τελειώσει κανονικά η σεζόν»

  Με γράμμα του προς τους φίλους της Euroleague, ο Τζόρντι Μπερτομέου ενημέρωσε το απόγευμα της Παρασκευλης (13/3) πως η διοργάνωση δεν πρόκειται να ξεκινήσει ξανά πριν από τις 11 Απριλίου.

  Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διακοπή της Euroleague γνωστοποίησε ο Τζόρντι Μπερτομέου με γράμμα του προς τους φίλους της διοργάνωσης. Σ’ αυτό αναφέρει πως η δράση αναστέλλεται τουλάχιστον μέχρι τις 11 Απριλίου, αλλά υπάρχει επιθυμία να ολοκληρωθεί κανονικά η υπέροχη χρονιά.

  Παρακάτω αναλυτικά το γράμμα του CEO της Euroleague:

  «Αγαπητοί φίλαθλοι,

  Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για το πάθος και την δέσμευση που συνεχίζετε να δείχνετε στην Euroleague στην πιο δύσκολη κατάσταση που έχουμε βιώσει στα 20 χρόνια της ιστορίας μας.

  Από την πρώτη στιγμή που ο Covid-19 έφτασε στην Ευρώπη, εξετάσαμε το ζήτημα με την μέγιστη δυνατή σοβαρότητα, ακολουθώντας τις οδηγίες των κυβερνήσεων και των αρχών σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό μας οδήγησε σε αποφάσεις που δεν ήταν δημοφιλείς, όπως τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών ή αλλαγή στις έδρες. Αυτό πλήγωσε τον πιο πολύτιμο θησαυρό μας, τους φαν. Πλέον, η έξαρση μας οδήγησε στην προσωρινή διακοπή των διοργανώσεών μας για να προστατέψουμε όσους συμμετέχουν, τους φιλάθλους και για να βοηθήσουμε στις προσπάθειες της παγκόσμιας κοινότητας στη μάχη για την πανδημία.

  Τα παιχνίδια μας αναβάλλονται τουλάχιστον μέχρι τις 11 Απριλίου και παραμένουμε σταθεροί στην άποψη να δώσουμε ένα τέλος σε μία καταπληκτική σεζόν μέχρι στιγμής.

  Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε περιεχόμενο απο τις διοργανώσεις μας, ενώ θα λαμβάνετε κι ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση με τον COVID-19. Θα δουλέψουμε σε συνεργασία με τους μετόχους μας, ώστε να διασκεδάσουμε τον κόσμο που βρίσκεται σε μια ασυνήθιστη κατάσταση.

  Ελπίζουμε ότι το συντομότερο δυνατό θα έχουμε φτάσει σε μια νίκη και ότι οι διοργανώσεις θα εκκινήσουν ξανά. Η Euroleague Βasketball θα συνεχίσει να αξιολογεί την κατάσταση σε καθημερινή βάση, καθώς ο Υπεύθυνος Υγείας δουλεύει σε συνεργασία με ειδικούς δημόσιοες υγείας για να βεβαιώσει πότε το περιβάλλον θα είναι ασφαλές. Στο μεταξύ, σας καλούμε να ακολουθείτε τα προληπτικά μέτρα που προτείνονται από τις αρχές και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »