Βγήκε και το υπόλοιπο πρόγραμμα

Πριν από λίγες ώρες είχε ανακοινωθεί το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγώνων του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα. Τώρα βγήκε και το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Όπως ήταν ήδη γνωστό, οι δύο πρώτοι αγώνες θα παιχτούν την Τετάρτη 13 και Παρασκευή 15 Απριλίου. Αυτό, όμως, που μαθεύτηκε πριν από λίγη ώρα είναι πως η σειρά μεταφέρεται στην Αθήνα και το Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων την Τρίτη 19 Απριλίου.

Αν χρειαστεί τέταρτο παιχνίδι, καθώς η πρόκριση κρίνεται στις 3 νίκες, τότε θα υπάρξει ακόμα ένα ματς την Πέμπτη 21 Απριλίου, ενώ η τελευταία αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Ισπανία στις 26 του ίδιου μήνα.

Αναλυτικά:

Game1: Λαμποράλ-Παναθηναϊκός 13/4, 21:45

Game2: Λαμποράλ-Παναθηναϊκός 15/4, 21:45

Game3: Παναθηναϊκός-Λαμποράλ 19/4, 21:15

Game4: Παναθηναϊκός-Λαμποράλ 21/4, 21:15 (αν χρειαστεί)

Game5: Λαμποράλ-Παναθηναϊκός 26/4, 21:45 (αν χρειαστεί)

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »