Βιλένα: «Να παλέψουμε και να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά»

    Για την ήττα του πρώτου αγώνα από την Μπράγκα αλλά και την ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας μίλησε σε δηλώσεις του ο Τόνι Βιλένα.

    Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Gazzetta ο παίκτης του Παναθηναϊκού τόνισε πως από λάθη του «τριφυλλιού» ήρθαν τα δύο γκολ των Πορτογάλων, ενώ διατήρησε υψηλά την αισιοδοξία του ενόψει της ρεβάνς στο «καυτό» ΟΑΚΑ σε λίγες ημέρες.

    «Παγώνει» του Μιχάιλιουκ αλλά δεν τελειώνει

    Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

    «Σχετικά με το ματς κόντρα στη Μπράγκα, θεωρώ πως στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε καλά το παιχνίδι κάναμε κάποια μικρά λάθη.

    Στο 2ο ημίχρονο κάναμε επίσης κάποια λάθη που οδήγησαν στα δύο γκολ τους αλλά νομίζω ότι πρέπει να παλέψουμε και να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά και την επόμενη εβδομάδα να το τελειώσουμε. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και ελπίζω να σας δω την Τρίτη στην Αθήνα».

    Η (άλλη) ζημιά του Σπόραρ, ο Αράο και η δεδομένη επιτυχία

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια