Βλάχος: «Τέλος οι δικαιολογίες – Κερδίστε τα δυο επόμενα παιχνίδια»

Ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σπύρος Βλάχος μίλησε στους παίκτες για την απομάκρυνση του Λάζλο Μπόλονι από το τιμόνι της ομάδας και τόνισε πως δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες και πως πρέπει να κερδίσουν τα 2 επόμενα παιχνίδια.

Aναλυτικά όσα είπε:

«Όπως ήδη γνωρίζετε η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με τον κύριο Μπόλονι και τον βοηθό του και για τις επόμενες έξι μέρες θα πορευτούμε με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Από εδώ και στο εξής δεν θέλουμε να ακουστεί κανένα παράπονο και καμία δικαιολογία. Πρέπει να καταλάβετε πως είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του συλλόγου. Δεν καταφέραμε, για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους, να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη. Η δουλειά σας είναι να κερδίσετε τα δύο επόμενα παιχνίδια». 

Μετά από τον Σπύρο Βλάχο μίλησε ο υπηρεσιακός πλέον προπονητής του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος: 

«Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μια οικογένεια και να υπάρχει σεβασμός τόσο απέναντι στα πρόσωπα όσο και στον ίδιο τον σύλλογο. Είμαι 7-8 χρόνια στην ομάδα και γνωρίζω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Ακόμη κι αν δεν είμαι εδώ στην επόμενη μέρα, πολλοί από εσάς θα είστε. Σκεφτείτε την καριέρα σας και το καλό του συλλόγου».


Αξίζει να σημειωθεί ότι και τους παίκτες του Παναθηναϊκού αποχαιρέτησε ο Σεργκέι Κουζνέτσοφ λέγοντας: «Ευχαριστώ για τις καλές στιγμές που ζήσαμε. Η ζωή συνεχίζεται, σας εύχομαι τα καλύτερα».

Από εδώ και πέρα στο τριφύλλι έχουν ως μοναδικό στόχο τις νίκες στα τελευταία δύο ματς των πλέι οφ.