Βόβορας: «Είχαμε μεγάλη έλλειψη επιθετικότητας»!

Στην σκληράδα στάθηκε ο Γιώργος Βόβορας, ο οποίος τόνισε πως το στοιχείο αυτό έλειψε από τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο συνεργάτης του Ρικ Πιτίνο τόνισε: «Όταν έχεις 1 κλέψιμο σε εκτός έδρα ματς αυτό δείχνει έλλειψη επιθετικότητας. Κάναμε φάουλ που θα μπορούσαμε να μην είχαμε πάει τόσο πολύ τη μπάλα στο ποστ. Είναι στοιχεία που πρέπει να μας προβληματίσουμε. Μέσα από την επίθεση θέλαμε να είμαστε κοντά στο σκορ όμως η αλλαγή του Τόμπκινς στο 3 έκρινε το παιχνίδι και δεν μπορέσαμε να τους ακολουθήσουμε. 

Για να μπορέσεις να κερδίσεις τη Ρεάλ εκτός έδρας πρέπει να είσαι εύστοχος στα τρίποντα. Σε ένα μεγάλο σημεία είχαμε καλά ποσοστά, αλλά μας έλειψε η σκληράδα στην άμυνα. Έπρεπε να τους βγάλουμε έξω από τη λογική τους. Αυτό ήταν το στοιχείο που δεν κάναμε σωστά.

Είχαμε 2 διαφορετικά παιχνίδια. Με την Μπαρτσελόνα για 28-30 λεπτά είχαμε πολλή ενέργεια και στην άμυνα. Στο παιχνίδι με την Ρεάλ αλλά και με τέτοιες ομάδες δεν πρέπει να έχεις νεκρά διαστήματα. Δεν πρέπει να δίνεις γρήγορα σουτ. Στόχος ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό από την επίθεση. Δεν το καταφέραμε. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας, να μείνουμε πιστοί και να προχωρήσουμε».