Βόβορας: «Έχουμε μια νέα προσθήκη και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ»

  Ο Γιώργος Βόβορας μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Παπαπέτρου όσο και στη μεταγραφή του Σίβα.

  Αναλυτικά:

  Για τον Παπαπέτρου: «Είχε έναν μυικό σπασμό, δε θέλαμε να ρισκάρουμε κάτι παραπάνω, γιατί πρέπει να προετοιμαστούμε. Έχουμε μια νέα προσθήκη και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ».

  Για το παιχνίδι: «Δείξαμε σωστή νοοτροπία, πήγαμε  αμυντικά το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, γιατί ξέραμε τις ελλείψεις μας στο 1 και 2, βάζοντας συγκεκριμένους στόχους. Θελουμε δουλειά στο επιθετικό κομμάτι. Η δημιουργικότητα ενος πόιντ γκαρντ μπορεί να διορθώσει πολλά πράγματα, κλέψαμε μπάλες, όμως δεν το εκμεταλλευόμαστε μπροστά. Στην επίθεση θέλουμε ταχύτητα στην μπάλα. Βαδίζουμε σωστά και πάμε βήμα-βήμα».

  Για τον Σίβα: «Ο Σίβα έχει γρήγορο τρανζίσιον και στο μισό γήπεδο μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη κυκλοφορία και την καλύτερη σκέψη».

  Για το αν θα γίνει αλλαγή: «Ο Γιόβιτς είναι έμπειρος, θα μπει σταδιακά και την κατάλληλη στιγμή θα αποφασίσουμε. Η τελευταία αλλαγή θα γίνει όταν δούμε όλη την ομάδα μαζί και μετά θα αποφασίσουμε το καλύτερο. Εύχομαι να επιστρέψουν όλοι οι παίκτες, να δουλέψουμε όλοι μαζί. Αυτό είναι το δεύτερο σπίτι μου. Γνωρίζω τον σύλλογο, έχω ζήσει πολλές χαρές στα πλέιοφ και θέλουμε να περάσουμε αυτή την αισιοδοξία στα παιδιά για τα πλέι οφ».