Βόβορας: «Να χτίσουμε την ομάδα για να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ»

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για την προσπάθεια που θα καταβάλει, ώστε να αλλάξει κάποια στοιχεία της ομάδας για να είναι έτοιμη στα play-off του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Ήταν τέσσερις μέρες δύσκολες όπου έγιναν αρκετές αλλαγές. Προσπαθήσαμε να δώσουμε ψυχολογική ώθηση στα παιδιά, ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, πάμε βήμα-βήμα να χτίσουμε την ομάδα για να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ»

«Ήταν ένα σημαντικό ματς για εμάς. Έπρεπε να βγάλουμε μία αντίδραση, ήταν μία δύσκολη βδομάδα για τον σύλλογο.  Σίγουρα η ψυχολογική πίεση που υπήρχε στα παιδιά ήταν πολύ μεγάλη. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε, να δώσουμε μία ώθηση στα παιδιά στην ψυχολογία, να προσπαθήσουμε να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή τους.

Θεωρώ ότι είχαμε καλή διάθεση, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ομαδικά, κάτι που το δείχνουν και 18 ασίστ για 7 λάθη. Σίγουρα έγιναν κάποια λάθη, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Νομίζω είναι σημαντικό μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι να χτίζουμε και πάλι την αυτοπεποίθησή μας, ώστε όταν φτάσουμε στα πλέι οφ να έχουμε δουλέψει πολύ, να έχουμε αυτοπεποίθηση και να είμαστε αυτοί που πρέπει».