Βολιδοσκόπησε τον Γιόγκι Φερέλ ο Παναθηναϊκός

Το όνομα του playmaker των Λος Άντζελες Κλίπερες έπεσε στο τραπέζι του Παναθηναϊκού. Ποια ομάδα παίζει δυνατά για την απόκτησή του.

Το Αμερικανό playmaker ύψους 1.93, Γιόγκι Φερέλ, εξέτασε ο Παναθηναϊκός θέλοντας να μάθει τις απαιτήσεις του Αμερικανού guard. Το θέμα, βέβαια, δεν δείχνει να προχωράει περαιτέρω για τον Παναθηναϊκό και όπως όλα δείχνουν οι «πράσινοι» και ο Δημήτρης Πρίφτης θα περιμένουν και τα κοψίματα του NBA κάπου στα μέσα του Οκτώβρη.

Τώρα όσα αναφορά των Φερέλ γερό μπάσινο έχει κάνει η Μονακό δίνοντας του ένα πολύ ελκυστικό συμβόλαιο, με τον παίκτη να μην έχει απαντήσει ακόμα.

BONUS: Καθώς τα πράγματα στον Παναθηναϊκό κυλούν αργά, αναφορικά με τον γκαρντ που θα αποκτηθεί, ας πάμε λίγο πιο Βόρεια και προς Ρωσία μεριά, όπου υπάρχει έντονη φημολογία πως η ΤΣΣΚΑ κινείται για την απόκτηση του Αϊζάια Τόμας, χωρίς κάτι να επιβεβαιώνεται από την ίδια.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η εν λόγω μεταγραφή θα μιλάμε για το μεγαλύτερο «μπαμ» της τελευταίας δεκαετίας στην Ευρωλίγκα. Μπορεί ο Τόμας να μην είναι ο παίκτης που ήταν παλιά αλλά αυτό δεν αμφισβητεί την αξία του και το τεράστιο ταλέντο που έχει.