Μπόλονι για Αλαφούζο: «Αξίζει το βραβείο νόμπελ»!

  Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Λάζλο Μπόλονι για τον Γιάννη Αλαφούζο, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρουμανικό Μέσο, ενώ αναφέρθηκε και σε όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό.

  Ο Λάζλο Μπόλονι παραχώρησε συνέντευξη σε ρουμανικό Μέσο και αναφέρθηκε, τόσο στην καριέρα του, όσο και στην γενικότερη κατάσταση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό.

  Αναλυτικά όσα είπε:

  Για την ηλικία του: «Nομίζω δεν έχετε πληροφορηθεί τα νέα. Μόλις έκλεισα τα… 30! Αγγίζεις ένα θέμα, αυτό της ηλικίας, που πάντα ενοχλεί έναν άνθρωπο με πολλά χρόνια. Η απάντηση για να μένεις νέος είναι μία: η δουλειά! Μέρα με την μέρα αφιερώνω μιάμισι ή δύο ώρες στον εαυτό μου».

  Για την πίεση: «Δεν το βλέπω ως πίεση αλλά ως επιθυμία να αφήσω κάτι πίσω μου. Ίσως είμαι πολύ εγωιστής αλλά για εμένα είναι ανάγκη, με ικανοποιεί, πως κάνω κάτι. Αυτή η πίεση δεν με ενοχλεί, είμαι σε ανταγωνισμό με τον εαυτό μου».

  Για τον Παναθηναϊκό και την κατάσταση στην ομάδα: «Έχουμε κάποια πλάνα στον Παναθηναϊκό, θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Το οικονομικό πρόβλημα που είχε η ομάδα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό της Ντινάμο για παράδειγμα. Έγιναν λάθη σε δύσκολα χρόνια, προέκυψε και η παγκόσμια οικονομική κρίση και η ομάδα έφτασε κοντά στο χείλος του γκρεμού. Ο λογαριασμός έφτασε κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ! Ο ιδιοκτήτης ήταν αυτός που συμφώνησε να πληρώσει γιατί είχε την δυνατότητα να το κάνει. Ειλικρινά ένας άντρας σαν εκείνον αξίζει το βραβείο Νόμπελ, αλλά δεν μπορεί να πάει στα παιχνίδια λόγω των οπαδών».

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.