Μπόλονι: «Ικανοποιημένος με αυτά που πετύχαμε στην επανάληψη»

Ο Ρουμάνος τεχνικός στάθηκε στην εικόνα που είχε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ μετά το 1-1 της Λεωφόρου αλλά και στην προσπάθεια της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ρουμάνος προπονητής στην κάμερα της Nova:

«Δεν είδαμε ένα μεγάλο ντέρμπι με θέαμα. Θέλαμε να κρατήσουμε ισσοροποία στην τακτική και το καταφέραμε στην επανάληψη. Θέλαμε να είχαμε περισσότερη κατοχή και επιθετικά ειδικά στο τέλος του ματς, να κάναμε αισθητή την παρουσία μας. Στο πρώτο μέρος μπορούσαμε να δώσουμε παραπάνω και η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, όμως είμαι ικανοποιημένος με αυτά που πετύχαμε στην επανάληψη και πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε και όταν πετύχαμε το γκολ δεν πιεστήκαμε αλλά παίχτηκε η μπάλα στα πλάγια.

Είχαμε την μπάλα στα πόδια μας δύο φορές και ουσιαστικά μπορούσαμε να διώξουμε τη μπάλα μακριά δεν το κάναμε και δεχθήκαμε το γκολ.  Εμείς ερχόμαστε από χειρότερη βαθμολογική θέση. Αν δει κανείς πως βρεθήκαμε στη 12η θέση και σήμερα παίζουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε υπάρχει μια τεράστια προσπάθεια και υπήρχαν αγώνες που δεν τα καταφέρναμε.  Με την επιστροφή του Σανκαρέ και του Σέκενφελντ ελπίζω να πάμε πιο μπροστά».