Μπόλονι: «Στόχος η νίκη – Όλα τα ρεκόρ είναι για να καταρρίπτονται»

    Ο Ρουμάνος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη σημερινή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και στο γεγονός ότι οι πράσινοι δεν έχουν καταφέρει να πάρουν νίκη από τη συγκεκριμένη ομάδα φέτος.

    Αναλυτικά όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι:

    Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: «Όπως όλοι οι αγώνες είτε της κανονικής διάρκειας είτε των πλέι οφ είναι με ένταση. Πάντα προσπαθούμε να βρούμε τις κατάλληλες απαντήσεις όπως κάνουμε πριν απ΄όλα τα ματς».

    Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα τον Αστέρα Τρίπολης: «Υπάρχουν και τέτοιου είδους ομάδες σε όλα τα πρωταθλήματα. Όλα τα ρεκόρ βέβαια γίνονται για να καταρρίπτονται. Το σκεφτόμαστε και ξέρουμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε».

    Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει πολλές ελλείψεις: «Το πρωτάθλημα είναι σκληρό. Έχουμε τόσο μεγάλο χρονικό χάσει τον Κουρμπέλη, που κοντεύουμε να ξεχάσουμε πως ήταν όταν έπαιζε. Βέβαια, η ομάδα αναπτύχθηκε όλο αυτόν τον καιρό. Εννοείται ότι περιμένουμε την επιστροφή του Κουρμπέλη όσο πιο σύντομα γίνεται. Η ομάδα μας για μεγάλα χρονικά διαστήματα απέδειξε ότι είναι ικανή και μπορεί να παρουσιάσει και να εμφανίσει ένα σύνολο καλά ραμμένο».