Βόμβα Euroleague: Σκέφτεται και Έλληνες διαιτητές για το ντέρμπι «αιωνίων»!

  Όπως αποκάλυψε το Slam Dunk η Ευρωλίγκα σκέφτεται να ορίσει Έλληνες διαιτητές για το ντέρμπι «αιωνίων» της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ.

  Η Euroleague σκέφτεται να ορίσει μεταξύ άλλων και Έλληνες διαιτητές στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός! Από αυτούς δηλαδή που έχει στη λιστα της.

  *Ποιοι είναι αυτοί; Οι εξής: Γκόντας, Κορομηλάς, Φούφης και Τσαρούχα. Υπήρχε και πέμπτος, αλλά κόπηκε από τη λίστα και έτσι οι διαθέσιμοι που έμειναν είναι 4.

  *Η διοργανώτρια αρχή, λοιπόν, στο σεμινάριο που έγινε μέσω web τις προηγούμενες μέρες ενημέρωσε επίσημα για την πρόθεσή της να παίζουν ντόπιοι διαιτητές στα εγχώρια ντέρμπι. Είτε αυτά που γίνονται στην Ισπανία, είτε αυτά που γίνονται στην Τουρκία, είτε στην Ελλάδα. Και φυσικά το ίδιο ισχύει για το Eurocup και για οποιαδήποτε χώρα έχει διπλές συμμετοχές.

  Ο λόγος είναι καθαρά πρακτικός γιατί εξυπηρετεί το υγειονομικό πρωτόκολλο και ό+χι γιατί ξαφνικά αποφάσισε οτι ειναι καλυτερο να σφυρίζουν διαιτητές από αυτό το ράφι.

  *Λόγω της δυσκολίας στις μετακινήσεις η Ευρωλίγκα εξήγησε ότι είναι πολύ πιθανό να διατεθούν διαιτητές από την ίδια χώρα στα ντέρμπι μεταξύ ομάδων από το ίδιο κράτος και αυτομάτως, όπως καταλαβαίνετε ανεβαίνει η… λίμπιντο για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής στην Ευρεωλίγκα που έχει οριστεί, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

  *Στην εποχή του κορωνοϊού τα ειχαμε δει ολα, αλλά ντέρμπι Ευρωλίγκας με Έλληνες διαιτητές δεν το είχαμε φανταστεί. Ποτέ μην λες ποτέ…

  sofa offers
  Loading...
  Translate »