Βόμβα με Καπογιάννη ρίχνει ο Παναθηναϊκός!

  Το κύμα αλλαγών που είχε προαναγγείλει ο Γιαννακόπουλος στο μπάσκετ γυναικών ξεκίνησε. Η προπονήτρια των τίτλων Ελληνικού και Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη αναλαμβάνει νέα προπονήτρια του Παναθηναϊκού! Τέλος ο Κατζιλιέρης.

  Μια σπουδαία κίνηση έκανε ο Παναθηναϊκός στο γυναικείο μπάσκετ, η οποία δείχνει πολλά τόσο για το άμεσο, όσο και για το μακροπρόθεσμο μέλλον. 

  Σύμφωνα με πληροφορίες SDNA, το «τριφύλλι» τα βρήκε με την 50χρονη προπονήτρια, Ελένη Καπογιάννη, που είχε πετύχει τέσσερα συνεχόμενα νταμπλ από το 2013-2014 μέχρι το 2016-2017 με το Ελληνικό και τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και το deal θεωρείται κλεισμένο.

  Η Καπογιάννη έκανε ένα πέρασμα από τον Λίβανο και τη Homenetmen Antelias Basketball και επιστρέφει στην Α1 Γυναικών με υψηλές βλέψεις, αναλαμβάνοντας τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ως μέρος των σαρωτικών αλλαγών που είχε προαναγγείλει ο Γιαννακόπουλος, ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος να οδηγήσει άλλο ένα τμήμα του Ερασιτέχνη ξανά στην ελίτ.

  Η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας είναι η πρώτη που κάνουν στον Παναθηναϊκό, μετά το ξεκίνημα της σεζόν (3-2) ρεκόρ). Πάντως, από το «τριφύλλι» σε καμία περίπτωση δεν χρεώνεται στον προηγούμενο προπονητή, Γιώργο Κατζιλιέρη, το ρεκόρ αυτό. Ωστόσο, η συμφωνία με την Καπογιάννη σηματοδοτεί μια αλλαγή σελίδας και project με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την επόμενη μέρα.

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »