Βόμβα στον Παναθηναϊκό με Σάντ-Ρος!

    Ο Παναθηναϊκός είχε σε περίοπτη θέση στην μεταγραφική του λίστα τον Κουβανό γκαρντ/φόργουορντ στο νέο του project και μετά την λύση της συνεργασίας με την ΤΣΣΚΑ ο Παναθηναϊκός τον ντύνει στα «πράσινα».

    Kαι εντελώς ξαφνικά ο Σαντ-Ρος επιστρέφει στην Ελλάδα αλλά για λογαριασμού του Παναθηναϊκού αυτή την φορά. Με τους «πράσινους» να κινούνται κάτω από άκρα μυστικότητα και σε συνδυασμό με την επιθυμία του παίχτη να παραμείνει στην Ευρωλίγκα συνέβαλε αρκετά στην τελική του απόφαση.

    Ο Παναθηναϊκός «έτρεξε» το θέμα με τέτοιον τρόπο ώστε να μην μπουν και άλλες ομάδες στην διεκδίκησή του καθώς με τωρινά οικονομικά δεδομένα πολύ δύσκολο το τριφύλλι να μπορούσε να ματσάρει μια καλή προτάση άλλης ομάδας για τον Σαντ-Ρος.

    Με την συμφωνία αυτή, που είναι προ των πυλών, ο Παναθηναϊκός ισχυροποιεί την περιφέρειά του, καθώς  ο Σαντ Ρος έρχεται να… κουμπώσει δίπλα σε τρεις καλούς δημιουργούς και εκτελεστές (Νέντοβιτς, Φόστερ και εφόσον υπάρξει deal και Λαπροβίτολα), βάζοντας και διαφορετικά χαρακτηριστικά στο ρόστερ. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως ο Σαντ Ρος μπορεί να εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους αμυντικούς στην Euroleague.