Μπόνους στους κατασκευαστές αν παραδώσουν νωρίτερα το γήπεδο στο Βοτανικό

  Ο Παναθηναϊκός θέλει να έχει το γήπεδο όσο νωρίτερα γίνεται για αυτό και οι «πράσινοι» θα πριμοδοτήσουν με μπόνους τους κατασκευαστές αν παραδώσουν το έργο σε χρόνο 10% νωρίτερα.

  Την Παρασκευή ξεπεράστηκε και το ύστατο γραφειοκρατικό εμπόδιο για την ανέγερση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, καθώς υπογράφηκαν οι συμβάσεις μεταξύ του Δήμου Αθηναίων και της κοινοπραξίας των εμπλεκόμενων κατασκευαστικών εταιριών, οι οποίες θα αναλάβουν να δημιουργήσουν μέσα σε 3 έτη το νέο σπίτι του Παναθηναϊκού

  Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΠΑΕ, θέλει ο Παναθηναϊκός να μπει… χθες στο νέο του γήπεδο για αυτό, σύμφωνα, με ένα δημοσίευμα εάν οι κατασκευαστές το παραδώσουν νωρίτερα από την 19η Μαΐου 2026, καταληκτική ημερομηνία, σύμφωνα με τη σύμβαση θα λάβουν έξτρα χρήματα.

  Συγκεκριμένα, η «Livesport» αναφέρει:

  «Εφόσον λοιπόν η ποδοσφαιρική αρένα παραδοθεί στον Δήμο σε χρόνο κατά 10% συντομότερο των τριών ετών, τότε η σύμβαση αναφέρει ότι υπάρχει επιβράβευση της τάξεως του 5%. Σαν ένα… μπόνους για τις κατασκευαστικές εταιρίες. Το ποσό λοιπόν που θα καρπωθούν οι κατασκευαστικές σε περίπτωση που έχουν έτοιμο το γήπεδο στις αρχές του 2026, αγγίζει τα 6 εκατ. ευρώ περίπου.

  Και για τον λόγο αυτό λοιπόν υπάρχει αισιοδοξία ότι το έργο μπορεί να είναι νωρίτερα έτοιμο από το προβλεπόμενο και γι΄ αυτό όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς αναφέρουν ότι από την αρχή της σεζόν 2026-27, το τριφύλλι θα αγωνίζεται στο νέο του γήπεδο.»

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια