Μποροβήλος: «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το πρωτάθλημα αν δεν είναι εφικτές οι ημερομηνίες»

  O πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη για τα δεδομένα που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω κορωνοϊού.

  «Η κοινωνία αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα, το οποίο δεν μπορεί να συγκριθεί με τα του ποδοσφαίρου, το οποίο λογικά έχει μπει σε δεύτερη μοίρα. Ανάλογα με το ποια θα είναι η εξέλιξη του κορωνοϊού θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με τα του ποδοσφαίρου. Για την ώρα οι ομάδες έκλεισαν ως τις 27 Μαρτίου. Καταθέσαμε ως Super League ερώτημα μήπως χαλαρώσει λίγο η απαγόρευση και επιτραπούν τουλάχιστον οι προπονήσεις ανά γκρουπ πέντε ατόμων, με τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και τήρησης απόστασης ασφαλείας σε γήπεδο και αποδυτήρια, όμως, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πάρουμε θετική απάντηση. Εφόσον τα πράγματα πάνε προς το καλύτερο ίσως οι ομάδες αρχίσουν να λειτουργούν και πάλι», είπε αρχικά ο Μποροβήλος μιλώντας στο Metropolis. 

  Αναφορικά με το το πρόσφατο ΔΣ: «Δεν ήταν ότι καλύτερο ότι μαζευτήκαμε για να πάρουμε μια απόφαση που ήταν μονόδρομος για την κοινή λογική. Από τη στιγμή που καταστατικό μας προβλέπει ότι αποφάσεις διά περιφοράς γίνονται μόνο σε περιπτώσεις ομοφωνία έπρεπε να γίνει το συμβούλιο, για να πάρουμε απόφαση κατά πλειοψηφία. Έγινε, λοιπόν, το ολιγόλεπτο συμβούλιο και λήφθηκε η σωστή απόφαση».

  Για το αν υπάρχει περίπτωση μη διεξαγωγής των πλέι οφ και πλέι άουτ τόνισε:«Αν και εφόσον τα πράγματα συνεχίσουν έτσι το ποδόσφαιρο θα πάρει τις αποφάσεις του πέραν από το τι προβλέπουν οι κανονισμοί. Τα πάντα μπορεί να γίνουν. Αν οι ημερομηνίες δεν είναι εφικτές για να γίνουν οι αγώνες κανείς δεν ξέρει πώς θα προχωρήσουμε. Ανάλογα με την πορεία θα ληφθούν και οι αποφάσεις».

  Πηγή: Sdna.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »