Βοτανικός: Υπεγράφη παράταση τριών μηνών στο MoU για τη Διπλή Ανάπλαση

Τρίμηνη παράταση του MoU για τη Διπλή Ανάπλαση υπεγράφη από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι συμφωνίες.

Τρίμηνη παράταση του MOU για τη Διπλή Ανάπλαση με σκοπό να ολοκληρωθούν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για να προχωρήσει το Βοτανικό υπεγράφη από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Συγκεκριμένα, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ερασιτέχνης, Δήμος Αθηναίων, ΑΕΠ Ελαιώνα (Τράπεζα Πειραιώς και Alpha Bank) και Υπουργείο Ανάπτυξης θα συνεχίσουν να συνεργάζονται, ώστε να ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους τρεις μήνες όλα όσα απαιτούνται για να προχωρήσει το νέο γήπεδο του τριφυλλιού και όλο το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης.

Θυμίζουμε ότι αυτή η δυνατότητα δινόταν από το MOU που είχε υπογραφεί τον Νοέμβριο, καθώς στην Ελλάδα που υπάρχει το… πρόβλημα της γραφειοκρατίας σε τέτοια ζητήματα οι καθυστερήσεις ήταν δεδομένες. Μην ξεχνάμε και το γεγονός ότι όλο το θέμα με τον κορωνοϊό επηρέασε κατ΄ επέκταση και το πρότζεκτ Βοτανικό.

Πλέον λοιπόν, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι συμφωνίες μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να προχωρήσει  το έργο και να μπουν γερές βάσεις για να δημιουργήσει το τριφύλλι το νέο του γήπεδο. Φυσικά για να προχωρήσει το γήπεδο θα πρέπει η Γ.Σ. του Ερασιτέχνη που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο όπως όλα δείχνουν, να εγκρίνει την δημιουργία του.

Πηγή: SDNA.gr