Μπουτσικάρης: «Το ποδόσφαιρο, ευχάριστη διέξοδος για τους φιλάθλους»

  Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Λεωνίδας Μπουτσικάρης αναφέρθηκε στις συνθήκες που βιώνει η ελληνική κοινωνία και το ρόλο του ποδοσφαίρου.

  Ευχάριστη διέξοδος για τους φιλάθλους «στις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνει η κοινωνία» χαρακτήρισε το ποδόσφαιρο ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, στην ομιλία του, πριν από την κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, για την επόμενη περίοδο,

  Όπως είπε χαρακτηριστικά μάλιστα, επόμενο βήμα είναι «η επιστροφή τους στα γήπεδα» αναφερόμενος στις συζητήσεις που είναι σε εξέλιξη με την Πολιτεία για αγώνες με φιλάθλους στις εξέδρες.

  Η ομιλία του Λεωνίδα Μπουτσικάρη:

  «Αξιότιμοι προσκεκλημένοι, αγαπητοί φίλοι του ποδοσφαίρου.

  Σας καλωσορίζω στην ηλεκτρονική κλήρωση του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021.

  Στην κλήρωση θα χρησιμοποιηθεί εξειδικευμένο πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή, το οποίο λαμβάνει υπόψη του όλες εκείνες τις παραμέτρους που θα διαμορφώσουν το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα για τις ομάδες, διατηρώντας φυσικά το στοιχείο της Τύχης.

  Δε θέλω να μακρηγορήσω και θα τονίσω απλώς ότι το Ποδόσφαιρο, ιδίως σε αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνει όλη η κοινωνία, αποτελεί μια ευχάριστη διέξοδο για όλους τους φιλάθλους, με επόμενο βήμα την επιστροφή τους στα γήπεδα.

  Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσοι, ο καθένας από τη θέση ευθύνης του, συντέλεσαν ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που προέκυψαν.

  Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την Interwetten, Χρυσό Χορηγό του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, για τη χορηγία της Κλήρωσης σήμερα.

  Εύχομαι σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με λιγότερα προβλήματα, περισσότερο ποδόσφαιρο και πάνω απ’ όλα υγεία για όλους»!

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »