Βραβεύει Διαμαντίδη ο Φάρος Κερατσινίου!

Στην βράβευση του Δημήτρη Διαμαντίδη για την μεγάλη του προσφορά στο μπάσκετ αλλά και γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό θα προχωρήσει η ομάδα του Φάρου Κερατσινίου στον αυριανό τελικό κυπέλλου μπάσκετ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Κερατσινίου:

«Η Διοίκηση του Φάρου Κερατσινίου εκπροσωπούμενη από τον Βαγγέλη Τσάπα θα βραβεύσει έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες αθλητές, τον  Δημήτρη Διαμαντίδη για τη μεγάλη προσφορά του στο άθλημα στον αυριανό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ.

Η συμμετοχή της ομάδας μας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αποτελεί τεράστια τιμή για το Σύλλογο όπως τιμή αποτελεί και το να αντιμετωπίζουμε εντός παρκέ έναν τόσο μεγάλο παίκτη όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.