Μπρινιόλι: «Βελτιωνόμαστε – Να βγει η δουλειά μας τον Ιούνιο»

  Ο Ιταλός κίπερ σε συνέντευξή του στο SDNA μίλησε για την σοβαρότητα που πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός και στο δεύτερο μισό των play-off ενώ αναφέρθηκε και ημιτελικό με την Λαμία.

  Αναλυτικά όσα είπε στο SDNA:

  Για τη νίκη με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό με την Λαμία και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε να έχει νικήσει με μεγαλύτερο σκορ :

  «Ναι, είχαμε την ευκαιρία να κλείσουμε το θέμα και να πάρουμε ένα μεγαλύτερο σκορ, απ’ τη στιγμή που κι ο αντίπαλός μας δεν επιτέθηκε καθόλου, σχεδόν δεν σούταρε εναντίον της εστίας μας. Θα είναι δύσκολο και το δεύτερο ματς και στην έδρα τους. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να πάμε με σοβαρότητα κι εκεί, γιατί έχουμε μία μεγάλη, μεγάλη ευκαιρία για να περάσουμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο».

  Για τις ευκαιρίες που έχασε ο Παναθηναϊκός:

  «Θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει κι άλλες φορές, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο διότι κι ο αντίπαλος τερματοφύλακας περιμένει ότι θα δεχθεί πίεση και είναι κι αυτός σε μεγάλη εγρήγορση. Αλλά παίξαμε καλά, δεν απειληθήκαμε, δεν δεχθήκαμε γκολ που ήταν για μένα και το πιο σημαντικό. Ο αντίπαλος περίμενε με δέκα παίκτες πίσω απ’ την μπάλα σε όλο τον αγώνα, εμείς δεν βρήκαμε άλλο γκολ, αλλά παραμένουμε συγκεντρωμένοι για τον δεύτερο ημιτελικό για να πάμε να πάρουμε την πρόκριση».

  Για το αν είναι η ομάδα το τελευταίο διάστημα στην καλύτερή της κατάσταση απ’ τις αρχές της σεζόν:

  «Σίγουρα βελτιωνόμαστε… Από την αρχή της χρονιάς πάντα βελτιωνόμαστε σε κάθε κατάσταση και τώρα χρειάζεται απλά να βγάλουμε και να πάρουμε σαν ομάδα όλη αυτή τη δουλειά που έχουμε κάνει από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε…».