Μπρινιόλι: «Δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση τώρα»

  Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι δήλωσε ότι δουλεύει για να επιστρέψει στο επίπεδο που βρισκόταν πριν το λάθος με στον αγώνα με τον Άρη.

  Αναλυτικά όσα δήλωσε:

  Συγχαρητήρια για το βραβείο. Πώς νιώθεις: “Ευχαριστώ πολύ. Νιώθω περήφανος. Ποτέ δεν είναι εύκολο. Έκανα και κάναμε όλοι μαζί καλή δουλειά κι είμαι περήφανος γι’ αυτό”.

  Ποιος είναι ο στόχος σου για φέτος:“Σίγουρα το να επιστρέψω και να βελτιωθώ, γιατί δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση τώρα. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω, να προσπαθήσω να γίνομαι καλύτερος, να επιστρέψω στο επίπεδό μου μετά από ένα λάθος, να συνεχίσω να δουλεύω, να είμαι αισιόδοξος, να διατηρήσω την ισορροπία μου.

  Ας δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός για μένα είναι οικογένεια, μία πραγματική οικογένεια. Εκτιμώ τα πάντα, μου δίνουν μία μεγάλη ευκαιρία και θα προσπαθήσω να βελτιωθώ με την ομάδα”.

  Πιστεύεις ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει φέτος το πρωτάθλημα; Το ελπίζω. Δουλεύουμε γι’ αυτό. Δεν είναι εύκολο. Φτάσαμε πολύ κοντά την περασμένη σεζόν, αλλά δεν ήταν αρκετό. Αυτή τη σεζόν προσπαθούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Σημαίνει πολλά για τον κόσμο μας και για όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού”.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια