Μπρινιόλι: Η οικονομική διαφορά για το νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό

  Η περίπτωση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι εξακολουθεί να μην έχει ξεκαθαριστεί στον Παναθηναϊκό, καθώς υπάρχει διαφορά στις απαιτήσεις για το νέο συμβόλαιο.

  Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αποτελεί έναν τερματοφύλακα που έχει ξελασπώσει πολλάκις τον Παναθηναϊκό με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις. Στα τελευταία παιχνίδια, ήταν ασταθής κι επιρρεπής στο λάθος, ωστόσο τίποτα απ’ αυτά δεν διαγράφει τη σταθερότητά του σε όσο διάστημα βρίσκεται στην ομάδα, καθώς αποτελεί και καταλυτικός παράγοντας για την περσινή πορεία πρωταθλητισμού του «τριφυλλιού».

  Παναθηναϊκός: Τα συμβόλαια που λήγουν και οι πιθανότητες παραμονής!

  Το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους. Όντας στα 32 του χρόνια, ο Μπρινιόλι θέλει να πάρει ένα καλό συμβόλαιο που θα εξαργυρώσει παράλληλα τις εμφανίσεις του στα πράσινα. Με το τωρινό του συμβόλαιο, ο Ιταλός τερματοφύλακας λαμβάνει περίπου 300.000 ευρώ και ο Παναθηναϊκός του προσφέρει επέκταση συνεργασίας με απολαβές ύψους 700.000 ευρώ.

  Ωστόσο, υπάρχει διαφορά στο οικονομικό σκέλος, καθώς ο Μπρινιόλι αναζητά ένα συμβόλαιο ύψους 1 εκατ. ευρώ. Η συμφωνία, λοιπόν, έχει «κολλήσει» στο οικονομικό κομμάτι και όσο καθυστερεί να επέλθει, τόσο περισσότερο δείχνει να απομακρύνεται εν όψει της νέας χρονιάς. Από τον Ιανουάριο κι έπειτα, ο Ιταλός γκολκίπερ μπορεί να συζητήσει και να υπογράψει με όποια ομάδα επιθυμεί. Όλα θα εξαρτηθούν από την επιθυμία του ίδιου να ανανεώσει με λιγότερες απολαβές από τις απαιτήσεις του, αλλά και από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που του προσφέρει αυτά που ζητά.

  1 1 Ψήφισε
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια