Μπρινιόλι ο μοναδικός «πράσινος» με το απόλυτο σε λεπτά συμμετοχής στη Super League

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μαζί με τον τερματοφύλακα του Ιωνικού, Λευτέρη Χουτεσιώτη είναι οι μοναδικοί που σε όλη την κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League δεν έχασαν ούτε λεπτό συμμετοχής.

Η κανονική διάρκεια του Ελληνικού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε. Μέχρι να αρχίσουν τα Play off και τα Play out συνηθίζεται να… «σκαλίζουμε» τα στατιστικά και τους αριθμούς στη χρονιά που πέρασε.

Τη φορά αυτή θα γίνει λόγος για ένα στατιστικό – ρουτίνα, για τον παίκτη ο οποίος δεν έχασε ούτε ένα λεπτό συμμετοχής και στις 26 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Στην κατηγορία αυτή βρίσκουμε δύο παίκτες. Ο ένας είναι ο «φύλακας- άγγελος» του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ενώ στην κορυφή «συγκατοικεί» μαζί με τον τερματοφύλακα του Ιωνικού, Λευτέρη Χουτεσιώτη. Αμφότεροι ήταν παρών και στις 26 αγωνιστικές συμπληρώνοντας πάνω από 2.340 λεπτά συμμετοχής.

Στην σχετική λίστα μετά τους Μπρινιόλι και Χουτεσιώτη ακολουθούν και άλλοι παίκτες με παρουσία και στα 26 ματς αλλά με λιγότερα λεπτά συμμετοχής.

Στην λίστα αυτή βρίσκουμε και τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος έχει συμμετοχή και (!) στα 26 παιχνίδια από τα οποία όμως ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα στα 11 από αυτά.

Αναλυτικά οι παίκτες που έπαιξαν και στα 26 παιχνίδια έχει ως εξής:

2541 Αλμπέρτο Μπρινιόλι

2484 Λευτέρης Χουτεσιώτης

2472 Κάρλες Σόρια

2095 Γκαετάν Ρομπάιγ

1968 Ορμπελίν Πινέδα

1580 Βιντάρ Κιάταρσον

1190 Φώτης Ιωαννίδης

0 0 Ψήφοι
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα ασχόλια