Μπρινιόλι: «Στόχος μας η νίκη στο ντέρμπι» (vid)

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, μιλάει για το αυριανό ντέρμπι στη «Λεωφόρο» με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά ανέφερε: «Μακάρι να μην χρειαστεί και πολύ η παρουσία μου και να είναι όσο το δυνατόν λιγότερη. Ελπίζω να κερδίσουμε, διότι στη διάρκεια του προηγούμενου αγώνα, δυσκολευτήκαμε κάπως. Ευελπιστώ σε ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή»

Για το που θα κριθεί το ντέρμπι: «Τα ντέρμπι είναι πάντα κάτι ιδιαίτερο, οπότε είναι δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις. Θα έλεγα ότι βασική λέξη – κλειδί είναι η ισορροπία. Το σημαντικό είναι για 90 λεπτά να παίξουμε συγκεντρωμένα και βεβαίως να κυνηγήσουμε τη νίκη»

Για την παρουσία των 1000 φιλάθλων στη Λεωφόρο: «Με ή χωρίς φιλάθλους αυτό το οποίο πρέπει να κάνουμε είναι μια καλή εμφάνιση,ώστε οι φίλαθλοι μας να χαρούν όπου και να είναι».

Για την επιστροφή στην Ευρώπη: « Ο στόχος είναι αυτός και για τους παίκτες και για τον προπονητή. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Μην ξεχνάμε από που ξεκινήσαμε. Ξεκινήσαμε ως μια ομάδα με καινούργιους παίκτες και με καινούργιο προπονητή. Αναμφισβήτητα η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αποτελεί στόχο».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στην Ελλάδα: «Οι εντυπώσεις μου είναι θετικές. Βεβαίως ήταν μια δύσκολη απόφαση, καθώς θα έπρεπε να αποφασίσω να φύγω από την χώρα μου, όμως είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Είμαι σε μια πολύ καλή ομάδα»

Για την μάχη στη Serie A για τον τίτλο: «Για τη Serie A θα έλεγα ότι πιο δυνατή είναι η Ίντερ. Βέβαια στην Ιταλία πρέπει να υπάρξει προσοχή και στη Γιουβέντους όπως επίσης και στη Νάπολι. Όσον αφορά το Champions League θεωρώ ότι η Αταλάντα, η Νάπολι, η Γιουβέντους και η Μίλαν είναι υποψήφιες για έξοδο στο Champions League.»