Καμπέσας: «Ήρθα σε μεγάλη ομάδα»

Ο Μπράιν Καμπέσας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο «Ελεύθεριος Βενιζέλος» για τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα σε όλους, σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Ευχαριστώ που ήρθατε και τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου δίνει. Θα είμαι συγκεντρωμένος και θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και τον κόσμο», είπε αρχικά ο Καμπέσας, τον οποίο υποδέχθηκε ο ατζέντης του, που είχε φτάσει στην Ελλάδα λίγο νωρίτερα.

«Ήρθα σε μεγάλη μάδα, γνωρίζω ότι έχει μεγάλη ιστορία, έχω διαβάσει και έχω μάθει και για μια ακόμα φορά θέλω να ευχαριστήσω για το ότι βρίσκομαι εδώ και στόχος μου είναι να μπορέσω να δώσω χαρά στους οπαδούς της ομάδας».

 «Καταρχήν είχα πρόταση για τον Παναθηναϊκό, ήξερα ότι είναι σημαντικός και ιστορικός σύλλογος. Όλοι μιλάνε για τον Παναθηναϊκό, οπότε ήθελα να πάρω την ευκαιρία, να βρεθώ σε αυτό το σύλλογο και να μπορέσω να παίξω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

 «Έκανα προετοιμασία και προπονήσεις με την Αταλάντα αμέσως μετά τις διακοπές μου και βρίσκομαι εδώ για να δώσω το καλύτερο».

0 0 Ψήφοι
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα ασχόλια