Αποσύρεται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Καναδάς!

  Μια απόφαση σοκ πήραν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης του Καναδά λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στον πλανήτη.

  Η απόφαση αφορά και την συμμετοχή της χώρας στο προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων, η οποία αποσύρεται!

  Η Ομοσπονδία του Καναδά ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά πως όλες οι συμμετοχές της σε Ολυμπιακά και προολυμπιακά τουρνουά ακυρώνονται. Αυτό σημαίνει πως πλέον βρίσκεται στον «αέρα» το, ήδη αμφίρροπο σε ότι αφορά την διεξαγωγή του, προολυμπιακό τουρνουά που είχε αναλάβει να διοργανώσει η συγκεκριμένη χώρα. Μάλιστα πρόκειται για το τουρνουά που, μεταξύ άλλων, επρόκειτο να πάρει μέρος και η Εθνική Ελλάδας.

  Όλα τα παραπάνω βέβαια ισχύουν για το σενάριο που οι Ολυμπιακοί Αγώνες διεξαχθούν το καλοκαίρι του 2020 μιας και στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται κάτι για απόσυρση συμμετοχής σε περίπτωση μετάθεσής τους.

  Μάλιστα η Ολυμπιακή Επιτροπή του Καναδά προτείνει την αναβολή των αγώνων για έναν χρόνο ενώ επίσης αναφέρει πως σε περίπτωση που αυτό συμβεί θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την Δ.Ο.Ε. στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

  Τέλος να αναφέρουμε πως ο Δ.Ο.Ε. ήδη εξετάζει πολύ σοβαρά να μεταφέρει τους Ολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι του 2021.

  Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της Ολυμπιακής Επιτροπής του Καναδά:

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »