Καπουέ: «Είμαστε φαβορί του ομίλου, να δείξουμε στον Παναθηναϊκό πως…»

  Ο ποδοσφαιριστής της Βιγιαρεάλ, Ετιέν Καπουέ, μίλησε για την πρεμιέρα του Europa League με τον Παναθηναϊκό!

  Αναλυτικά όσα είπε ο Ετιέν Καπουέ στην «AS»:

  Για το νέο προπονητή : «Αισθανόμαστε πολύ καλά, έχει φέρει τις ιδέες του και νομίζω ότι έχουμε τις ιδέες που έχει και αυτός και βαδίζουμε στον ίδιο δρόμο».

  Για τις διαφορές σε σχέση με τον Σετιέν: «Υπάρχουν πολλές διαφορές, γιατί είναι όλοι οι προπονητές διαφορετικοί μεταξύ τους. Έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να μπορέσουμε να παλέψουμε για μεγάλους στόχους. Είναι η πρώτη εβδομάδα μαζί του και πρέπει να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε και τι μας ζητάει. Πρέπει επίσης να δουλέψουμε περισσότερο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης».

  Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ευκαιρία!

  Για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει η ομάδα: «Είναι καλό να παίζουμε τόσα πολλά παιχνίδια για την ομάδα γιατί τότε όλοι έχουν την ευκαιρία να πάρουν ευκαιρίες. Όταν υπάρχουν αρκετές λύσεις είναι και πιο εύκολο να ανταποκριθεί ένας παίκτης καλύτερα σε αυτό που ζητά ο προπονητής και να μπορέσουν να κερδίσουν περισσότερα παιχνίδια».

  Για την κακή σχέση με τον Σετιέν: «Έχουν βγει πολλά πράγματα, αλλά είμαστε ποδοσφαιριστές και πρέπει να κάνουμε αυτό που θέλει ο προπονητής. Η επικοινωνία δεν ήταν τόσο καλή και αυτό ήταν αντιληπτό στο γήπεδο, αλλά τελικά, όπου κι αν παίζεις, πρέπει να δίνεις τα πάντα για τον σύλλογο. Ο νέος προπονητής είπε ότι θέλει να βάζει στην σωστή θέση τον κάθε ποδοσφαιριστή για να μπορέσει να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

  Για τους στόχους: «Δείξαμε ότι έχουμε το επίπεδο να ανταγωνιστούμε όλες τις ομάδες»

  Για τα συναισθήματα ενόψει της έναρξης των ομίλων του Europa League: «Είναι μια καλή στιγμή να παίξεις στο Europa League. Ο προπονητής έχει πολλές επιλογές σε επίπεδο παικτών. Επτά παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά από τότε που ήρθε ο προπονητής, προσπαθούμε να επιστρέψουμε στο επίπεδο φυσικής κατάστασης που είχαμε πριν».

  Για το αν είναι το φαβορί του ομίλου: «Πιστεύω ότι είμαστε τα φαβορί του ομίλου και πρέπει να κερδίσουμε».

  Για την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό: «Στην Ελλάδα οι φίλαθλοι είναι πολύ καλοί και αυτό είναι ωραίο για εμάς. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν μεγάλο κίνητρο, αλλά με την ποιότητά μας πρέπει να σταθούμε απέναντί ​​τους και να πάμε για τη νίκη. Ο στόχος είναι να περάσουμε πρώτα τη φάση των ομίλων χωρίς προβλήματα και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια