Χαραλαμπίδης: «Κυριαρχήσαμε επί 40 λεπτά, φάνηκε αυτό που χτίζουμε»

  Ο Κώστας Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε στην κυριαρχία των «πρασίνων» κυρίως στην άμυνα, ενώ μίλησε και για όσα από τα δεδουλευμένα φάνηκαν σήμερα στο παρκέ.

  Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Χαραλαμπίδη:

  «Έπρεπε να ξεκινήσουμε απ’ την άμυνα και το κάναμε, η πιο ολοκληρωμένη εμφάνισή μας ποιοτικά και σε διάρκεια. Κυριαρχήσαμε 40 λεπτά κυρίως στην άμυνα. Όλα τα παιδιά ήταν έτοιμα για αυτά που έπρεπε να αντιμετωπίσουν».

  Για το αν βοηθά αυτή η εμφάνιση: «Ναι, η αυτοπεποίθηση κερδήθηκε απ’ την άμυνα, φάνηκε στο σουτ, σουτάραμε καλύτερα την μπάλα. Αυτό που κερδίσαμε αναφορικά με το πώς έπαιξε η Άλμπα».

  Για τη διάθεση των παικτών: «Δεν είναι προαπαιτούμενο, πρέπει να είναι εκεί και να μη γίνεται αναφορά. Η διαδικασία είναι δύσκολη, μιλάμε για ομάδα που χτίζεται αγώνα με αγώνα, θέλει χρόνο. Θέλει να βγει η ποιότητα κάποιων παιδιών, να λειτουργήσουμε κάτω από πίεση. Όλο αυτό που χτίζουμε τόσο καιρό, φάνηκε σήμερα».

  Για την πίεση: «Τα παιδιά και όσοι στελεχώνουν το κλαμπ είναι επαγγελματίες, η πίεση είναι μέρος της δουλειάς».

  Για το αν κέρδισε πόντους ηγετικούς ο Παπαπέτρου: «Το τι μπορεί να κάνει ο Ιωάννης είναι πολύ συγκεκριμένο. Πολλές φορές πρέπει να ξεπερνούν τα όριά τους. Η παρουσία τους και το ειδικό βάρος που έχουν, τους κάνει να λειτουργούν παρορμητικά, αλλά και προς τη σωστή κατεύθυνση. Θέλουμε να το στηρίξουμε αυτό. Η ομάδα έχει ρόλους, καθένας ξέρει τι του αναλογεί και μιλάω και για τον Κασελάκη και για τον Μποχωρίδη και για όσους μπήκαν και βοήθησαν».

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.