Χατζηδάκης: «Είναι έτοιμη όλη η σχετική προεργασία για τη Διπλή Ανάπλαση»

  Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις αναφορικά με το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

  Ο Κωστής Χατζηδάκης ξεκαθάρισε ότι η δουλειά του υπουργείου Περιβάλλοντος έχει ολοκληρωθεί και πλέον όπως τόνισε περιμένει και ο ίδιος τις ανακοινώσεις του Κώστα Μπακογιάννη.

  Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κωστή Χατζηδάκη στην ΕΡΤ:ADVERTISING

  “Για το γήπεδο γίνεται μία προσπάθεια. Έχει κάνει κάποιες συνεννοήσεις από όσο αντιλαμβάνομαι, τελευταία, ο Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης για να μείνει ζωντανό και να προχωρήσει το πλάνο της Διπλής Ανάπλασης. Να γίνει πάρκο στη Λεωφόρο και την ίδια στιγμή να προχωρήσει το σχέδιο για γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

  Με όλη τη σχετική ανάπλαση, που θα δώσει μία άλλη ζωή στην περιοχή. Δεν θα ήθελα, δεν θα ήταν δεοντολογικά σωστό, να κάνω ανακοινώσεις. Πιστεύω και ελπίζω πώς θα έχουμε θετικές εξελίξεις στο θέμα αυτό. Αν ήμουν εγώ ο βασικά αρμόδιος θα μπορούσα να μιλήσω, αλλά η δουλειά η δική μας έχει τελειώσει ως προς αυτό. Υπάρχει έτοιμη όλη η σχετική προεργασία, τα διατάγματα, οι αποφάσεις κτλ”.

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »