Σισέ: «Επιστρέφω»

Έτοιμος να ξαναρχίσει το ποδόσφαιρο όπως δήλωσε είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ! Ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, τόνισε.

Αναλυτικά:

«Δεν είναι φήμη ότι θέλω να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους, ποτέ δεν έκρυψα την επιθυμία μου να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Έπρεπε να σταματήσω γιατί είχα ένα τραυματισμό στο ισχίο, δεν σταμάτησα λόγω επιθυμίας ή επειδή βαρέθηκα να παίζω ποδόσφαιρο, αλλά για ιατρικούς λόγους. Σήμερα οι λόγοι αυτοί δεν υπάρχουν πια και έχω πάρει το ΟΚ του γιατρού μου για να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Μετά το χειρουργείο μου τα πράγματα πήγαν πολύ καλά και μετά από μία εβδομάδα άρχισα να τρέχω»,

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »