Κρέσπο: «Υπερβολικό το αποτέλεσμα, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα»

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε μετά από την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν είχε τόσο κακή εικόνα, ενώ σημείωσε πως ο Δικέφαλος θα πρέπει να βελτιώσει τις αντιδράσεις του αμυντικά και την τελική προσπάθεια επιθετικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θεωρώ πως δεν κάναμε σήμερα ένα κακό παιχνίδι, είχαμε κάποιες καλές στιγμές, είχαμε την κατοχή. Το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό, είχαμε τις ευκαιρίες, είχαμε 14 κόρνερ, γι’ αυτό λέω πως το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Μετά το 2-0 προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι μπορούσαμε γι αυτό και υπήρξαν κάποια κενά πίσω».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ενόψει της συνέχειας: «Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, γιατί θεωρώ ότι μέσα στη βδομάδα δουλέψαμε καλά. Πιστεύω ότι στο αμυντικό κομμάτι η ομάδα κάνει καλή δουλειά, αλλά επιθετικά είναι πρόβλημα ότι δεν μετουσιώνουμε τις φάσεις σε γκολ. Πρέπει να δουλέψουμε και τις αντιδράσεις μας γιατί ενώ στην άμυνα δεν επιτρέπουμε στον αντίπαλο να κάνει πολλές φάσεις, σε αυτές τις λίγες που κάνει δεχόμαστε γκολ οπότε πρέπει να αντιδράμε καλύτερα».

Για το αν είναι αισιόδοξος: «Παρόλο που τα χρονικά περιθώριά στενεύουν, πρέπει να έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στο πλάνο και να έχουμε την αυτοπεποίθηση αμυντικά να τελειώνουμε τις φάσεις που δημιουργούνται και επιθετικά για να εκμεταλλευόμαστε τις φάσεις που δημιουργούμε εμείς.

Εγώ πάντα προσπαθώ να είμαι θετικός και αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι η ομάδα πάντα αντιδράσει καλά μετά από τέτοια… χτυπήματα όπως το σημερινό, οπότε την Τετάρτη είναι μια ευκαιρία να αλλάξουμε τα πράγματα στον ημιτελικό απέναντι στην ΑΕΚ και να πάρουμε το προβάδισμα».