Δακρυγόνα έξω από το Telekom Center την ώρα που έπαιζε ο Παναθηναϊκός

Αναστάτωση στο Game 3 του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια, καθώς χρήση δακρυγόνων έξω από το γήπεδο προκάλεσε δυσφορία σε φιλάθλους και ένταση στο ημίχρονο.
Ένταση και αναστάτωση σημειώθηκαν στο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Βαλένθια, εξαιτίας περιστατικού που εκτυλίχθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.
Πέφτει η αυλαία των Playoffs
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν έξω από το Telekom Center έκαναν χρήση δακρυγόνων, χωρίς να έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής η αφορμή της επέμβασης.
Η ένταση δεν περιορίστηκε εκτός γηπέδου, καθώς οι επιπτώσεις έγιναν αισθητές και στο εσωτερικό. Η ατμόσφαιρα στους διαδρόμους έγινε αποπνικτική, με αρκετούς φιλάθλους να αντιμετωπίζουν δυσφορία.
Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- Με πολλές απουσίες κόντρα στη Μύκονο
- Μοντέρο: «Ο Παναθηναϊκός φοβόταν μετά το Game 3»
- Μία σεζόν δικιά του, ολόκληρη η καριέρα τους: Ο Γιούρτσεβεν έπαιξε σε Παναθηναϊκό, Γουόριορς και Ρεάλ Μαδρίτης!
- Για την πρόκριση στους τελικούς
- Πέφτει η αυλαία των Playoffs







