«Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα…»

Δυστυχώς σε μια χώρα πού έχει πολύ κοντή μνήμη, υπάρχουν και κάποιοι πού δεν ξεχνούν. Και δεν ξεχνούν κυρίως τους ψεύτες και τους κουτοπόνηρους, πού αναλόγως των συμφερόντων τους πουλάνε και εκδούλευση από πάνω.

Αφορμή για αυτές τις σκέψεις στάθηκε η συνέντευξη του Γιώργου Νταλάρα σε γνωστό αθλητικό σάιτ πού μέχρι πρόσφατα διατηρούσε και ραδιοφωνικό σταθμό. Τι είπε ο κύριος Νταλάρας; Τούμπα στην κωλοτούμπα ζήτω η τούμπα.

Γιατί το 1991 άλλα μας έλεγε ο κύριος Νταλάρας στο mega channel, πού τότε κύριος μέτοχος του, ήταν και ένας από εκείνους τους επιχειρηματίες, πού τον επέβαλλαν στον Μίνωα Μάτσα. Προχτές λοιπόν βαρύγδουπα και για να είναι αρεστός στο κρατικό ολυμπιακό κατεστημένο, πού λυμαίνεται την χώρα εδώ και 2,5 δεκαετίες, υποστήριξε όταν τον ρώτησαν τι ομάδα είναι, είπε «εγώ είμαι πειραιώτης και καταλαβαίνετε τι ομάδα υποστηρίζω». Και για να χρυσώσει το χάπι είπε και πώς τα καλοκαίρια είναι Συριανός.

Να υποθέσω ότι βλέπετε και βόλεϊ κύριε Νταλάρα; Γιατί η Σύρος έχει την πολύ συμπαθή ομάδα του Φοίνικα στο βόλεϊ αντρών. Αλλά και στο πειραιώτης ψεύτης είστε διότι ζήσατε μονάχα 3 χρόνια και όχι στο κέντρο του Πειραιά, αφού γεννηθήκατε σε κλινική απέναντι από το παλαιό αμερικάνικο νοσοκομείο στην Νίκαια, πού δεν την λες και αμιγώς πειραιώτικη 100% περιοχή αλλά περισσότερο προσφυγική συνοικία.

Στη συνέχεια κύριε Νταλάρα φύγατε με τον πατέρα σας, Λουκά, και την οικογένεια του και πήγατε πρώτα Χαϊδάρι και έπειτα Εξάρχεια, εκεί όπου σύμφωνα με δήλωση σας μαγευτήκατε από την ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναικού των αρχών της δεκαετίας του 60. Πότε τα είπατε αυτά; Ξεχάσατε κύριε Νταλάρα; Τα είπατε το 1991 στην εκπομπή του τεράστιου Φρέντυ Γερμανού.

Η ώρα της Αλήθειας με παρτενέρ του στο στούντιο την Μίρκα Παπακωνσταντίνου ενώ μάλιστα εξηγήσατε και τον λόγο πού γίνατε Παναθηναϊκός. Είπατε χαρακτηριστικά: «Εκείνη την περίοδο μέναμε Εξάρχεια και πήγαινα σχολείο στο 28ο γυμνάσιο Αθηνών. Εκεί μαγεύτηκα από την ομάδα των Παπαεμμανουήλ, Δομάζου και Λουκανίδη, οι οποίοι τότε σύχναζαν κιόλας εκεί και είχα πολλές φορές την δυνατότητα να τους βλέπω και να θαυμάζω κι από κοντά».

Αυτά λέγατε τότε κύριε Νταλάρα και σας προκαλώ να πάτε στην αρχειοθήκη του Mega να το δείτε αυτό πριν ο καλός σας νέος προστάτης Βαγγέλης Μαρινάκης καταστρέψει ό,τι αρχείο δεν ακούγεται βολικό για τον Ολυμπιακό. Γι αυτό και ο μέγας Παναθηναϊκός Τζίμης Πανούσης καλά τα έλεγε «Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα»…