«Δανεικός στον Παναθηναϊκό από την Λιλ ο Νιασέ!»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της l’ Equipe, ο Παναθηναϊκός παίρνει δανεικό χωρίς οψιόν αγοράς τον 21χρονο Σενεγαλέζο μέσο, Σικ Νιασέ.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί και για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ με κύρια χαρακτηριστικά την δύναμη και την αθλητικότητα.

Ο αμυντικός χαφ της Λιλ διαθέτει το πακέτο που ψάχνει ο Μπόλονι, είναι νέος, διψασμένος και ως πρώτο του προτέρημα αναφέρεται η δύναμη στο μαρκάρισμα αλλά και στον αέρα λόγω και του μεγέθους που διαθέτει (1μ.87).

Σύμφωνα με την έγκριτη L’ Equipe, ο Παναθηναϊκός παίρνει από την Λιλ τον Σικ Νιασέ, με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες χωρίς οψιόν αγοράς.

Ο Σικ Νιασέ έχει μόλις μία συμμετοχή φέτος σε αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Σέλτικ. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την γαλλική ομάδα, η οποία τον παραχωρεί για 6 μήνες καθώς δεν έχει χρόνο συμμετοχής.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Έχοντας παίξει μόνο μία φορά με την Λιλ κόντρα στην Σέλτικ για το Europa League, ο Σικ Νιασέ ψάχνει ομάδα για μα βρει χρόνο συμμετοχής αλλού. Ο 21χρονος Σενεγαλέζος μέσος, που μπορεί να παίξει και ως στόπερ, θα παραχωρηθεί δανεικός στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν, χωρίς οψιόν αγοράς».