Δανεικός από τον Παναθηναϊκό στη Χέρκουλες ο Βέργος!

Η ισπανική Χέρκουλες ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Νίκου Βέργου με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό για έξι μήνες.

Τη φανέλα της ισπανικής Χέρκουλες θα φορά για τους επόμενους έξι μήνες ο Νίκος Βέργος, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος από το Αλικάντε το απόγευμα της Δευτέρας. Ο Έλληνας επιθετικός αποκτήθηκε με τη μορφή του δανεισμού από τον Παναθηναϊκό.

Το πρωί της Δευτέρας πέταξε από την Αθήνα, ανήμερα μάλιστα των γενεθλίων του, για την Ισπανία και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις πριν ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του.

Πηγή: SDNA.gr

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.