Δικλείδες στον δανεισμό του Βιγιαφάνιες θέλει ο Παναθηναϊκός

  Ο Παναθηναϊκός θέλει να διασφαλιστεί για παν ενδεχόμενο με την απόκτηση του Βίγια και το… πόκερ των τριών πλευρών συνεχίζεται, με αισιοδοξία για θετική έκβαση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

  Να διασφαλιστεί σε κάθε ενδεχόμενο επιθυμεί ο Παναθηναϊκός όσον αφορά την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες και αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει καθυστέρηση στην υλοποίηση της μεταγραφής του Αργεντινού άσου.

  Οι πράσινοι και συγκεκριμένα ο Τσάβι Ρόκα εξέφρασε τις αντιρρήσεις του ως προς το ενδεχόμενο «ξερού» δανεισμού του 29χρονου μεσοεπιθετικού από τους Μεξικανούς και αιτιολόγησε την ένστασή του με τη φράση «εάν κάνει μία εξαιρετική σεζόν ως δανεικός, μπορεί μετά να υπάρξει εμπλοκή άλλης ομάδας και να υπάρχει μπλέξιμο με την παραμονή του στον Παναθηναϊκό».   Η λογική αυτή σαφώς και έχει βάση, πλην όμως έβαλε «πάγο» στο τελικό στάδιο απόκτησης του «Βίγια» με τη φόρμουλα του δανεισμού.

  Ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» υποστηρίζει ότι είτε πρέπει να μείνει ελεύθερος ο Βιγιαφάνιες και να αποκτηθεί με μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό προκειμένου ο σύλλογος να έχει τα πλήρη δικαιώματά του, είτε πρέπει να μπουν δικλίδες που σχετίζονται με το δανεισμό του, για παράδειγμα να μην μπορεί να παραχωρηθεί σε άλλη ελληνική ομάδα, κάτι που έφερε νέο κύκλο επαφών στο «πόκερ» των τριών μερών.

  Και λέμε τρία μέρη διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Βιγιαφάνιες θέλει να έχει τη μικρότερη δυνατή απώλεια χρημάτων από τη στιγμή που υφίσταται εγγυημένο συμβόλαιο με την ομάδα από το Μεξικό, οι Μεξικανοί προσπαθούν να έχουν το μέγιστο δυνατό όφελος και ο Παναθηναϊκός να είναι εξασφαλισμένος για παν ενδεχόμενο.

  Με τον έναν ή τον άλλο ωστόσο, η αισιοδοξία παραμένει διάχυτη στις τάξεις των «πράσινων» και του ίδιου του Βιγιαφάνιες ακόμη κι αν χρειαστεί να τραβήξει χρονικά η υπόθεσή του μέχρι να υπάρξει οριστικά αίσιο τέλος.

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »