Δεδομένη η απόκτηση κεντρικού μέσου – δεν αλλάζει το μπάτζετ

Η προεργασία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και η ανάλυση των χαρακτηριστικών των παικτών που προτείνονται συνεχίζεται στο τριφύλλι, που είναι πλέον βέβαιο ότι θα αποκτήσει έναν ακόμη μέσο. Δεν τροποποιείται το μπάτζετ.

Δεδομένη θεωρείται πλέον η περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού στον άξονα της μεσαίας γραμμής το προσεχές διάστημα.  

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει οριστική απόφαση των Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος, σε συνεργασία με τη διοίκηση, για μία ακόμη μεταγραφή κεντρικού μέσου, εκτός φυσικά από τη θέση του δεξιού μπακ και την επικείμενη υλοποίηση της απόκτησης του Αντονίτο. 

Αυτό που απομένει να ξεκαθαρίσει είναι τα χαρακτηριστικά του παίκτη που θα αποκτηθεί, με βάση τις περιπτώσεις που υπάρχουν στην πράσινη λίστα, την προεργασία που έχει ήδη γίνει αλλά και τις προτάσεις που συνεχίζονται από ατζέντηδες. 

Οσον αφορά το διαθέσιμο μπάτζετ, που είναι ήδη διπλάσιο σε σχέση με την περυσινή σεζόν, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για τροποποίηση των ήδη γνωστόν διαθέσιμων χρημάτων, ήτοι μάξιμουμ συμβόλαιο ελεύθερου παίκτη 250-300 χιλ. ευρώ. 

Πηγή: SDNA.gr