Δεκαπέντε μέρες εκτός αγωνιστικών χώρων ο Κούγιας για τα… Γαλλικά στη Λεωφόρο

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λάρισας, Αλέξης Κούγιας, τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ την Παρασκευή 15/1, για «υβριστική συμπεριφορά έργω ή λόγω προς τους διαιτητές» και συγκεκριμένα τον διεθνή διαιτητή Ιωάννη Παπαδόπουλο από τη Μακεδονία.

Αναλυτικά, σύμφωνα με το SDNA.gr, το κατηγορητήριο για τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ:

«Μετά τη λήξη του α’ ημιχρόνου και ενώ οι διαιτητές κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια, ο μεγαλομέτοχος της εγκαλούμενης Α. Κούγιας, ο οποίος βρισκόταν στις εξέδρες πάνω από τη φυσούνα, απευθυνόμενος προς τον διαιτητή του αγώνα του είπε. «Τι δίνεις ρε σιχαμένε, σίχαμα εσύ και ο Γιάννης Παπαδόπουλος». Η ως άνω πράξη τελέστηκε καθ’ υποτροπή δεδομένου ότι με τις υπ. αριθμ.191 και 192/17-12-2020 αποφάσεις του παρόντος πειθαρχικού οργάνου, είχε επιβληθεί τιμωρία για παρόμοιες πράξεις των άρθρων 11 και 12 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η ως άνω πράξη σημειώθηκε στον αγώνα μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός – ΑΕΛ που έγινε στις 10/1/2021 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής».

Οι δύο αποφάσεις που αναφέρονται είναι για τον αγώνα με τον Άρη (2/12) για τον οποίο ο Αλέξης Κούγιας είχε τιμωρηθεί με 5.000 ευρώ πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για 15 ημέρες και για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (7/12) για τον οποίο επίσης του είχε επιβληθεί ίδια ποινή απαγόρευσης εισόδου χωρίς το πρόστιμο.