Έκπληκτοι οι Γερμανοί: «Πώς βρέθηκαν δεκαπλάσιοι Παναθηναϊκοί από Ολυμπιακούς»; (vid)

Ο GM των Χιούστον Ρόκετς τιτίβισε έκθαμβος από την παρουσία των Παναθηναικών στο Μόναχο, οι παίκτες του τριφυλλιού παραμιλούσαν, ωστόσο την… ίντριγκα δημιούργησαν τα ερωτήματα των ανθρώπων της Μπάγερν.

Η πράσινη εξέδρα έδωσε ρεσιτάλ στο “Audi Dome”, τόσο με τον παλμό όσο και με τον όγκο της. Οι υπεύθυνοι της Μπάγερν είχαν ενημερωθεί να περιμένουν μέχρι 700 φίλους του τριφυλλιού, ωστόσο ξαφνικά διαπίστωσαν ότι οι κρατήσεις στα εισιτήρια με ελληνικά ονόματα ήταν ολοένα και περισσότερα. Φυσικά οι υπεύθυνοι στη διαχείριση εισιτηρίων και στο τμήμα μάρκετινγκ της Μπάγερν δεν είχαν κανένα πρόβλημα να εξυπηρετήσουν όλους τους Έλληνες, ωστόσο εξέφραζαν και απορίες βλέποντας την εικόνα στο γήπεδό τους την Τρίτη σε σχέση με αυτή της Παρασκευής.

Στο παρελθόν είχαν φιλοξενήσει αρκετό κόσμο του Ολυμπιακού και απορούσαν γιατί βρέθηκαν σχεδόν 100 άτομα στο κλειστό, ενώ χθες ήταν υπέρ δεκαπλάσιοι. Ο αριθμός των φίλων του Παναθηναϊκού ξεπέρασε τελικά τους 1000 καθώς πέρα από τον πυρήνα στο πέταλο ήταν διάσπαρτοι σε όλο το γήπεδο. Στο ξέσπασμα μάλιστα του τρίτου δεκαλέπτου μέσα στο παρκέ, οι πράσινοι οπαδοί έμοιαζαν να είναι μόνοι τους στο γήπεδο σπρώχνοντας με τη σειρά τους, την ομάδα σε εκείνο το 20-0 που τελικά έκρινε και τον νικητή. Η γερμανική αστυνομία μάλιστα συνέβαλε ώστε όσοι είχαν εισιτήρια σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του γηπέδου να μπορούν να μεταφερθούν δίπλα στους υπόλοιπους Έλληνες, δημιουργώντας μάλιστα με αυτόν τον τρόπο κάποια εμφανή κενά στα καθίσματα.

Ήταν πάντως, μία ακόμα απόδειξη της τρομερής σχέσης που έχει σφυρηλατηθεί εδώ και δεκαετίες στο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, καθώς τέτοια… εκτός έδρας εξέδρα πολύ σπάνια συναντάται στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Πηγή: SDNA.gr