Προπονήθηκε ο Κλέινχεϊσλερ – Αύριο κρίνεται αν θα είναι «παρών» στο Φάληρο
0 Comments
Ο Λάζλο Κλεϊχνέισλερ συμμετείχε στο μεγαλύτερο του κανονικού προγράμματος , ωστόσο αύριο αναμένεται να αποφασίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ντέρμπι του Σαββάτου.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο ντέρμπι «αιωνίων». Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, fun games, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα. Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της προπόνησης έβγαλε ο Κλεϊνχέισλερ, ολοκληρώντας με ένα ειδικό πρόγραμμα».
Tags:
Slider 2 Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του ΠΔΜ. Αρθρογραφώ στο Prasinoforos.gr, καλύπτοντας την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με έμφαση στο ρεπορτάζ, την ανάλυση και την τεκμηριωμένη ενημέρωση.
Στόχος μου, η αξιόπιστη δημοσιογραφική προσέγγιση και η ανάδειξη όλων των πτυχών που αφορούν τον σύλλογο.







