Ντέμης: «Αν μια ομάδα είναι του προπονητή, αυτή είναι ο Παναθηναϊκός»

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη στην εκπομπή «Monday FC» στην NOVA αναφορικά με την πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Αν μια ομάδα είναι του προπονητή, αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Αν βάζαμε με σειρά προτεραιότητας, θα ήταν πρώτος ο Παναθηναϊκός σε αυτό το κομμάτι και λίγο πιο κάτω η ΑΕΚ του Αλμέιδα. Έχτισε κάτι από πέρσι και συνεχίζει φέτος. Η αποθέωση του κόσμου στον Γιοβάνοβιτς μεγαλώνει τον σεβασμό των παικτών στο πρόσωπό του. Όταν έχει τέτοια αποδοχή ο προπονητής, ο παίκτης τον ακούει παραπάνω. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα του προπονητή».

Όσο για τη νίκη στον Βόλο: «Έλειπε ο Αϊτόρ και σαν να το πήρε πάνω του ο Παλάσιος. Ο Παναθηναϊκός είχε υπομονή, έπαιξε σε ένα γήπεδο δικό του με τόσο κόσμο και ο παίκτης νιώθει πάρα πολύ ωραία σε τέτοιες συνθήκες. Έχουν μια ενότητα ομάδα και κόσμος και αυτό οφείλεται στον προπονητή και τα αποτελέσματα. Ανεβαίνει και ο Μπερνάρ, μεταλλάσσεται κι αυτός σιγά-σιγά. Δεν περιμένει απλώς την μπάλα επειδή έχει ένα βαρύ βιογραφικό. Παίζει για την ομάδα, όπως όλοι».

Για το ντέρμπι αιωνίων που είναι προ των πυλών, είπε: «Τα τελευταία χρόνια είχαμε έναν Ολυμπιακό καλό, φαβορί στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν έχανε εύκολα από τον Ολυμπιακό. Τώρα για πρώτη φορά μετά από χρόνια βλέπουμε έναν Παναθηναϊκό με 10/10 και έναν Ολυμπιακό που ακόμη ψάχνεται. Δεν ξέρω τι θα δούμε στο ντέρμπι. Βγάλε άκρη…».