Μπορεί το καλοκαίρι να ολοκληρώνονται τα συμβόλαια τεσσάρων αρκετά σημαντικών ποδοσφαιριστών του «πράσινου» ρόστερ, ωστόσο στις τάξεις της ομάδας δεν υπάρχει ανησυχία!
Πιο συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2020 λήγουν τα συμβόλαια των Ινσούα, Γιόχανσον, Χρήστου Δώνη και Διούδη.
Όπως έγραψε, σήμερα, η εφημερίδα «Live Sport» από τον Παναθηναϊκό δείχνουν να μη βιάζονται σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές. Ενδεικτικό είναι, μάλιστα, πως ακόμα δεν έχουν αρχίσει συζήτηση με κανέναν από τους εκπροσώπους των τεσσάρων ποδοσφαιριστών.
Βέβαια ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Νταμπίζας, έχει ήδη έρθει σε μία πρώτη επαφή με τον μάνατζερ του Εμμάνουελ Ινσούα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια συμφωνία. Αναφορικά με τους υπόλοιπους τρεις ποδοσφαιριστές, ο Γιώργος Δώνης θα αρχίσει τις συζητήσεις μαζί τους τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Δεν αποκλείεται, επίσης, να «πέσει» στο τραπέζι και το θέμα του Δημήτρη Κουρμπέλη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Δεκέμβριο του 2020.