Δεν απασχολεί για την ώρα ο Τάιους!

  Παρά τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν από εδώ κι από εκεί ο Παναθηναϊκός δεν εξετάζει την περίπτωση του Άλεξ Τάιους.

  Πρόσφατα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας για τον Άλεξ Ταίους. Ο 32χρονος ψηλός της Ούνιξ Καζάν έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν τους «πράσινους». Παρόλα αυτά την δεδομένη χρονική στιγμή κάτι τέτοιο δεν έχει καμία βάση.

  Ο Γιώργος Βόβορας και το επιτελείο του έχουν «ξεψαχνίσει» την αγορά για τον αθλητικό ψηλό που θα ενισχύσει το ρόστερ. Όμως ο Τάιους δεν πληρεί τις προϋποθέσεις που υπάρχουν αυτή την στιγμή για τον παίκτη που θέλουν. Ο Τάιους είναι φτασμένος παίκτης και σε σχετικά μεγάλη ηλικία, στον Παναθηναϊκό θα προτιμούσαν έναν νεότερο ψηλό με κίνητρο και «δίψα» για να παίξει σε αυτό το επίπεδο.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »