Δεν απασχολεί τον Παναθηναϊκό ο Ματιάνγκ

  Κανένα ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μανγκόκ Ματιάνγκ δεν υπάρχει παρά τα σημερινά δημοσιεύματα.

  Δεν απασχολεί τον Παναθηναϊκό ο Μανγκόκ Ματιάνγκ. Παρά την πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας νωρίτερα σήμερα και αναδημοσιεύτηκε από διάφορα μη-έγκυρα μέσα κάτι τέτοιο δεν έχει καμία βάση. Ο Γιώργος Βόβορας κοιτάζει να φέρει έναν σέντερ ανώτερου επιπέδου που θα ταιριάζει και περισσότερο στα χαρακτηριστικά που ψάχνει.

  Μάλιστα σύμφωνα με το sdna.gr ο Σουδανός ήταν στην λίστα του Παναθηναϊκού, αλλά η περίπτωσή του δεν προκρίθηκε από το επιτελείο της ομάδας. Αυτό σημαίνει πως όχι μόνο δεν υπάρχει συμφωνία αλλά ούτε ήταν και στην κορυφή της λίστας του 43χρονου προπονητή όπως γράφτηκε.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »